Alt innen flislegging i Bergen
Fukt- og råteskader i våtrom er et velkjent fenomen i Bergen, som vi helst vil være foruten, og ved legging av fliser i våtrom stilles det en rekke krav til forarbeidet for å unngå dyre vannskader. Derfor er det smart å velge en murmester når du skal flislegge.

For å få et vellykket resultat bør man, foruten kunnskap og stor tålmodighet, også ha riktig verktøy. Vi nevner flisesparkel, vater, fugesnor/fugekryss, flisekuttemaskin, fliselim, og penn for merking av kutt og vinkler. Alle disse produktene får du kjøpt hos oss i Bergen, mens flisekuttemaskinen kan leies/lånes. 

For å få et godt nok resultat må man benytte elastisk membran og fliselim, samt at underlaget som flisene skal festes til, må ha en klaring slik at det har mulighet til å bevege seg. 

  

Murmester Tor T. Pedersen tilbyr alt innen flislegging i Bergen.

  • Flislegging av bad, vegger i tørre rom og våtrom

  • Fuging av veggfliser og gulvfliser

  • Flislegging av innvendig tak, ganger og av haller

Litt om fliser og flislegging

I dag velger vi keramiske fliser som en vedlikeholdsvennlig investering. Fliser er miljøvennlige, har god varmeledningsevne når de brukes til varmegulv,og er ikke allergifremkallende. Vi bruker stadig mer keramiske fliser i våte rom, på kjøkken, i oppholdsrom, utvendig på terrasser, og som bekledning av fasader.

De mest brukte flisene er de keramiske, men det finnes også fliser i glass, marmor og andre naturmaterialer å velge.

Om du lurer på noe, eller om du ønsker mer informasjon om flislegging, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med flislegging i Bergen og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.

 
 
        KONTAKT OSS
     Murmester Tor T. Pedersen
     Strandg. 200
     5004 Bergen
55 32 40 22
55 32 40 23
Tom:    930 61 999
Tor:      930 64 090
Trond: 930 98 333
   tor@murmestertorpedersen.no
   tom@murmestertorpedersen.no
Webdesign-CMS
Netnor